keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Odotellaan.../ Vi venter...

Jos saan apua, niin videota tulee...
Om jeg får hjelp så kommer video..

Loppu syksy on vähitellen kääntynyt talveksi ja kaamos vallannut Lapin. Myöhäissyksyn harjoittelu on tehnyt hyvää Hopelle, joka erinomaisena linnunlöytäjänä on saanut aika monta tilannetta kasvattaa varmuuttaan lintutöillään. Tulinen avanssi, mutta myös pysähtyminen lintujen siivittymisen jälkeen ovat kohtalaisen hyvin Hopella hallinnassa. - Millään koirallahan ne eivät ole aina sataprosenttisen varmoja, joten Hopen kanssa ollaan tuottavaisina odottelemassa kevään koitoksia.

Slutet av hösten har hjelp Hipe å hun börjar bli veldigt sikker med fugelarbeit. Jeg har ikke set nån hund med mera djerv reising å kan venta på de kommande jakt å pröver.
MUTTA...Kyllähän tämä syksy oli Rexin; ainutlaatuinen Norjan käyttövalion arvo tuli saavutettua ja kaiken lisäksi vain 4 vuoden iässä ..ja...suhteellisen vähillä koekäynneillä. Norjan kennelklubi on kirjallisesti vahvistanut uuden arvon Rexille. Ja me vain jatkamme..odotellen kevätmetsästystä ja kokeita Norjassa ja Ruotsissa.

MEN...Rex var hösten konung men de siste poengena han blit Norsk Jaktchampion. Han fortsetter att jakta på samma sett å vi venter på vårjakten å pröver i Norge å i Sverige, Vi hööres!
Bilden her er tatt igår...det var mörkt men han jakta bara glimrende!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti