perjantai 7. elokuuta 2015

Lupaava sysky edessä / Hösten er låvande

Katse on suunnattu mielenkiintoiseen syksyyn. Kuvassa Prihan Vilja 6 kk.
Vi siktar mot en veldigt intressant höst. I bilden er Vilja 6 mnd.


Rex on valmiina heti alkukaudesta sekä metsäsryskokeisiin että käytännön metsästykseen. Hope puolestaan on juuri aloittanut juoksukauden ja tulee mukaan sen jälkeen.
Rex er ferdig for prover å jakta redan i början av sesongen mens Hope börjat sin löpetid å får venta nå. Hun er bare 2 å har tid.Eri puolilta metsästysmaita on tullut tietoja lintupoikuiden onnistumisesta ja sehän tietää antoisia metsästysretkiä myös Hopen ja Rexin kanssa. Kuusamossa on kuitenkin poikueet onnistuneet vähemmän hyvin eikä lintukannat ole siellä nousseet.
Jeg har hört låvande kommenter fra olika delar av mine jaktmarker; fugelkullar blivit strora å dette betyder fuglar til min rygsekken fra jakta med Hope å Rex. Bare i Kuusamo har ikke kullar blit stora å det blir ikke mange fellingar der.
Hopella alkoi elokuun lopussa juoksuaika, joten hän pääsee jahtiin vasta syyskuussa.
Hope har börjat sin löpetid i slutet av august så hun ska jaktas med fra september.Rex on kokenut konkari ja sillä perusteella enemmmittä harjoittelemisia menossa myös kokeisiin jo elokuussa.
Rexen er rutinerade å uten ekstra trening ferdigt for jaktprover redan fra august.

Fyysnen kunto pitää koirille saada kohdalleen lisää lenkittämisen avulla. Vauhtia ja kestävyyttä täytyy olla. Ohjaajan kunto ei ole huipussaan, mutta eiköhän ne hommat saada hoidettua.
Hundarna behöver litet til fysiskt trening. Formen må vara i top til prover. Bara föraren har kommet over best before dagen...Men vi klarer os.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti