sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Voi-luokkaan / VK-biletten

Jipiii 😀
- kirjoitan taas ....huomenna
- igjen jeg skriver....imorra
😎



Ildfoten´s Lex Wergeland on Rexin ja Ildfoten´s Kattin kolmivuotias uros, joka on pentueensa ainokainen - kuten Vigge.
EmÀntÀnsÀ Gerd Aina Söderholm on kÀynyt muutamassa kokeessa Lexin kanssa ja saanut palkintoja, mutta se ykkönen on puuttunut. Kautokeinossa sain seurata Lexin työskentelyÀ, joka oli aika paljon samaintapaista kuin ViggellÀ. Vauhtia ja laajuutta haussa on hyvin. Luonteeltaan Lex on ihmisrakas ja hyvÀhermoinen.
Kautokeinossa Lex teki hyvÀn ykkösen ja valittiin kokeen parhaaksi avomenluokan koiraksi. NÀin avautui myös oikeus kilpailla voittajaluokassa.
😀😁
Ildfoten´s Lex Wergeland er etter Rex og Ildfoten´s Katti. Han er ene barn i den kullen og ble hus oppdretteren i kennel Ildfoten.
I Kauto fikk jeg se Lex jakta og det var meget lik Vigge; fort og stort. Mentalitet Lexen har bare herlig. Han blit stilt ut en gang og fikk VG.
Etter et par ggr andre premie blev Lex provets beste i Kauto med 1 AK. NÄ han fÄtt VK-biletten.

😎😄😄

RexillĂ€ ei ole astutettu montaakaan voittajaluokan narttua, mutta Stein Martinsenin erikoisen tottelevainen ja hyvĂ€sukuinen Steinrabben´s Nala. SynnyneestĂ€ kuuden pennun joukosta on kaikki lokkakuvattu terveiksi (kaikki muutkin kuvatut Rexin jölkelĂ€iset ovat terveitĂ€) ja viisi pennuista kĂ€svi jo nuorten luokassa ja palkittiin.
IhmetellÀ saa suomalaista rotujÀrjestön johtamaa koiranjalostusta tÀmÀn rodun kohdalla.
😏
Rexen har ikke fĂ„tt pare seg med flere vk-tisper men Stein Martinsen sin Steinrabben´s Nala fikk 6 valper. De alle blit rönkat og HD er prima ( lik alle andre Rex rönkade avkommer ogsĂ„). Fem valper ble stilt pĂ„ uk-prover og de fikk premier.


Steinrabben´s Snow on nuortenluokassa palkittu ykkösellĂ€ avoimessa luokassa. Elokuussa MelĂ„n kokeessa Snow teki hienon avo 1 tuloksen ja on nyt voittajaluokan koira. Snown omistaa Ingve Evensen Harstadissa.
Snow fikk sin VK-biletten i august.



Stenrabben´s General Custer on kasvattajan hallussa ja jo nuorten luokassa menestynyt. Senjan koe elokuun lopussa sujui hienosti avo 1 ja avo 2 tuloksin. GC valittiin kokeen parhaaksi avo-koiraksi.
GC var i Senja provets beste ak-hund med sin 1 AK og 2 AK.

Ja, vi venter et par hunder til...



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti