torstai 7. tammikuuta 2021

Väärää informatiota / Feil ilformasjon

- viimeisin päivitys / den siste oppdatering 17.1.2021
Suomalainen rotujärjestö, Kanakoirakerho- Hönshunds sektion on julkaissut "Vuoden koira"-listan, jossa Viggen saavuttamat tulokset ovat väärin ja todellista huononpina. Rexin tulokset olivat järjestön "Tietokannassa" pantu julki myöskin todellista huononpina. Kanakoirakerho ei ole huolimatta kahdesta Viggen tuloksiin liittyvästä sähköpostistani korjannut virheitä. Asiasta on myös käyty pitkä puhelinkeskustelu, ilman korjausta. Virheitä on tietokannassa myös tehty kun jollekin koiralle on mielivaltaisesti merkitty virallisia Suomen Kennelliiton tuloksia parempia "tuloksia" ja lisäski joku yksittäinen palkintotulos (mutta ei nollia!) on voitu kirjata jopa Norjan tai vaikka Serbian kokeesta. Rotujärjestö pitää esillä koirista väärää tietoa vielä virheistä ilmoittamisen jälkeenkin!
.... Den finske rasklubben har publisert i sin lista "Årets hund" også Prihan Vigge men han ikke fått de alle resultatene framme og ikke så bra på listan en han tjenat. Merkligt er att også Rex hadde tidligare kommit fram i hubdedatabasen med semre resultater en han står i Finska kennelklubbens database. Samtidigt nån hund fått bedre resutater i rasklubben en i Kennelklubben. Jeg hittat nån (premie)resultater (ikke noller!) også fra Norge fast ikke til mine hunder. Ja, Rexen har 64 prover i Norge og han er den eneste finske es som fått tittelen NoJch. Rasklubben har kommit fram med mange feil og det her kallas disinformationdisinformation. Jeg blit besviken og til meg nok er nok; finske rasklubben Kanakoirakerho (KKK-HHS) har publisert bullshit Jeg deler her også en av mine emailer til han som er ansvarig for rasklubbens hundedatabase. Svar har jeg ikke fått og feil finns kvar! Heil otroligt?!
Tässä alla kopio toisesta sähköpostistani rotujärjestön tuloksia kirjoittavalle Matti Juutille Jyrki Vohlonen
ma 4. tammik. 14.55 (4 päivää sitten) -> me.juutit
Hei! Toissa päivänä lähetin sinulle sähköpostin, jossa Pentin sukunimi oli väärin "Juuti" kun tarkoitin Pentti Impiö. Pahoittelen, jos tämä nimisekaannus sinua häiritsi. Pentti Impiön kanssa keskustelussa käsiteltiin "Vuoden koira"-tilastoa, josta puuttuu omistamani englanninsetterin FIMVa Prihan Vigge koetulos Sennalandetissa 27.9.2020 ja se tulos on avo 1. Sen takia sillä julkaistulla listalla Vigge on todellisuutta huonompi; Viggeltä puuttuu 30 pistettä. Tuossa edellisessä sähköpostissa, vaikka olikin Pentin sukunimi väärin, niin kuvat Viggen koekritiikistä ja NESK:n nettiuutisesta (www.nesk.no) ovat oikein. Yllä olevan perusteella odotan nyt Vigge pikapuolin pisteytettäväksi tuloksiensa mukaisesti ja oikein, eli 72 pistettä. Alla Viggeä koskeva ote es-jaoksen julkaisemista tuloksista sekä kuva Norjassa luovutetusta kunniakirjasta allekirjoituksineen.
27.9. Katu Sennalandet Norja AVO1 Prihan Vigge/Jyrki Vohlonen 23.9. Katu Utsjoki NUO1 Rotuas OH Mörkö/Ilkka Korhonen AVO2 Prihan Vigge/Jyrki Vohlonen -
Englanninsetteri terveisin Jyrki Vohlonen / Prihan kennel
Kuvassa on Rex saavuttanut FiKVA-arvon ja tämän blogipostauksen jälkeen on tuloksensa lopultakin korjattu, mutta Vigge esitetään "Vuoden koira"-listalla todellisuutta huonompana! Siihen palataan. Ja saa nähdä, milloin muut "Tietokannan" virheet tulevat korjatuksi! 16.1. on "Vuoden koira"-listalta kaikessa hiljaisuudessa poistettu kokonaan Prihan Vigge. Samoin on poistettu rotujärjestön tietokannasta minun esittämiäni virheellisiä tuloksia, mutta kaikkia virheitä ei ole postettu tai korjattu. Så har rasklubben tagit bort Vigge fra "Årets hunder"-listan ...not fair play - I THINK...NOT MY CLUB!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti