sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Katse tulevaisuuteen / Siktar mot framtidaTämän päivän kuvassaan Rex katselee jo tulevaisuuteen. Mikäpä siinä on katsellessa hyvin menneiden syksyn tunturikokeiden jälkeen. Yhteensä viisi koetta Norjassa ja Suomessa käytiin. Kolmessa palkinto ja niistä peräti kahdessa kirkkaat voitot.
Metsästyskausi jatkuu ja nyt mennään ihän oikeasti metsästämään sekä mmetsämaastoon että tunturiin. Pelloillekin olisi poltetta, jos vain aikataulut mahdollistavat pienet fasaanijahdit.
Talvikokeet Norjassa ovat toki jo mielessä. Rex on saannut aiemmista sikäläisistä kokeistaan käyttövalionarvoon kerättäviä pisteitä ja talvikokeista olisi kiva yrittää muutama piste lisää.

Toki koiranäyttelyissäkin pitää kohta käydä. Sikäli hyvin on Rex menestynyt, että luonnollinen tavoite on valionarvo siltäkin suunnalta. Ja kun tämä nuori poika tästä varttuu, niin varmaan tuomarit tykkää entistä enemmän. Pikkuhiljaa kehittyy myös Hope ja on piakkoin vietävissä näyttelyyn. Enemmän panostetaan Hopen kanssa linnun käsittelyyn, mutta ennen kevät-talvea on näyttelytulos hyvä käydä hakemassa.

Rex hadde iår 5 höstpröver i Norge å i Finland. Han fikk 3 premier å vant 2 pröver. Nu bli det jaktferie. Med Rex ryper å skogsfugel. Jeg själv ska jakta elk oxo.
Vi tenker på vinterpröver. Sikkert kommer vi igjen til Norge. Om det går bra så mycket gärna ett prov i Sverige oxo. Jeg har gode minnene kvar...
Hope ska få mera min tid. Hun ble stor å kraftig. Har veldigt höy farta men nesen er bra. Hun er intressant å vi trivs så bra tilsammans...jeg, Rex å HopeTästä on hyvä lähteä 3-vuotiaan Rexin kanssa metsälle ja tuleviin kokeisiin.
Syksy 2013 kaikki koekäynnit menivät seuraavasti:
Höstpröver 2013 me Rex

Vesissaari/ Vadsö voi 0 / OVK  -ei lintuja Rexin hakuvuoroissa / ikke fugel
Börselv 8.9. voi1/ 1VK cacit
Utsjoki 28.9. voi- / -VK peräänmeno / Gikk etter
Utsjoki 30.9. voi2 / 2VK (FMR)
Utsjoki 5.10. voi1 / 1VK, Lapin mestari / Mästare i Lapland


Hope on merkittävä osa tulevaisuutta minulle ja Prihan kennelille.
Vahti on varmasti riittävä myös vaikeammassakin maastossa ja nenä toimii hyvin.
Kuvassa Hope harjoittelee kyyhkyllä 17.10.2013 ja seisonnan lisäksi erityisen ilahduttavaa on Hopen rauhallisuus lintujen siivittyessä.
Hopen ulkomuodollisista ja rakenteelliosista ominaisuuksista ei vielä voi enemmälti sanoa, mutta turkki on kasvanut hyvin ja luusto on verraten vankka. Mielenkiintoinen pakkaus - Hope! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti