maanantai 14. huhtikuuta 2014

Talvikokeet 2014 Vinterpröver

Viterpröver gikk bra. Hope i uk fikk 2x1uk og blit den eneste finske engelsk setter premiert i uk å ak iår.
Rex fikk 1vk å 4 vk. De er de beste finske fugelhundresultater iår vinter.
Nu tar vi vårferie å sen ska vi dra oss til utstillingsrigen...Vi höres!


Talven kokeet on tältä erää käyty. Kauteen olellisimmon vaikutti Hopen kehittyminen erinomaiseksi kanakoiraksi. Hyvä nenä ja tulinen tempperamentti saatiin lintutilateissa palvelemaan kahta hyvän kanakoiran perusominaisuutta; linnunlöytökykyä ja avanssia.
Kaksi metsästyskoetta Hope kävi ja molemmissa saavutti ensimäisen palkinnon erinomasen tuomarikritiikin myötä. Kausi loppui Hopella arvokkilpailuun Arctic cup, jossa Hope selvitti hyvin itsensä finaaliin ja sellä kilpaili loppuun asti. Valitettavasti Hopen hakuerissä ei tavattu lintuja, jonka myötä palkinnot jäivät saamatta.
Suorituksillaan Hope kuitenkin ottaa paikan yhtenä viime vuosien parhaana suomalasena nuorena englannin setterinä.Rex kisasi talven mittaan voi 1 ja voi 4 tulokset, jotka ovat suomalaisittain erinomaiset, Mikään muu suomalainen kanakoira ei ole yktänyt vielä näillä lumilla samoille palkinnoille voittajaluokkassa.
Tuloksillaan Rex on lähellä Norjan käyttövalion arvoa, joka luonnolliisesti on tavoitteemme. Jonkin verran Rexin kilpailutuloksia on vaikeuttaut sekä Hopen kouluttaminen että kilpaileminen Hopen kanssa. Mutta myös Rex voi kisata ja menestyä monena tulevanakin vuotena, sillä ikäähän on vasta 3 vuotta.


Koiranäyttelyrintamalla on omat tavoitteensa sekä kaksi sertifikaatti saavuttaneen Rexin kanssa että kerran näyttelyssä käyneen Hopenkin kanssa.
Mutta - nyt pidetään kevätlomaa. Jos ei Rex tai Hope olekaan kovin väsyeitä, niin isäntä kaipaa palautusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti