maanantai 8. syyskuuta 2014

Rexistä tulee isä/ Rex blir far
Jeg fått höra att tispan, NUch Lurusneisans Kaysa vi parat skulle nu ha valper i magen. De kommer ut etter en månad...
Vi har snakka om parringen Rex - Ildfotens Katti å idag ringde Mr Ildfoten å vi avtala....
Rexin astuna muotovalio kuuluu odottavan pentuja.
Tänään on sovittu astutus Rex - Ildfotens Katti. Tunnen nartun, joka on palkittu voittajaluokassa, saanut sertin näyttelyssä ja on luonteeltaan erinomainen. Kattin porukat tykkäävät myös kovasti Rexin luonteesta kun ovat myös asuneet pariinkiin otteeseen kisamatkoilla kanssamme samassa mökissä ja myös nähneet Rexin kokeissa.
Suomessa on hyvistä englannin setteri-naruista puutetta ja sekä Kaysa että Katti ovat täkäläisiä narttuja menestyksekkäämpiä. Suomalaisista artuista omani, Rypekullets Hope kuuluu tulostensa perusteella kärkikaartiin ja suku sekä terveyteen liittyvät ominaisuutensa lupaavat hyvää suunniteltaessa aikanaan pennutusta Rexin kanssa. Vuoden sisällä asia varmaan konkretisoituu ja Pohjoismaisittain korkeatasoinen pentue saadaan Suomeen.
Rex - Hope pentueessa lähtökohtana on geneettisesti terveet, varhaiskypsät ja helposti koulutettavat pennut, jotka soveltuvat metsästykseen ja kilpailemiseen korkealla tasolla.

Det blir 2015 Rex-Hope-valpar. I Finland er Hope ovanligt bra meriterade på jaktpröver å utstillingar. Hun er oxo PRA å CL-fri å har A-höfter lik Rexen. Med Hope tror jeg vi kan få fina jakthundar med höy farta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti