sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Olihan KV-koe / En spennendes cacit-prov
Utsjoella 25.9.2016 oli kansainvälinen  koe ja kokeeseen valitusta maastosta löytyi yllättävän hyvin riekkoja. Rex sai ensin yhden rikkotilanteen ilman nostoa, mutta siinä onnistuin ampumaan riekon alas.
Det var en veldigt spennende cacit-prov 25.9. i Utsjok. Det var ganska bra med ryper der. Rex hadde en fugelarbeit uten reising men min hagla var fling å fikk felling.

Nouto sujuu Rexillä mallikkaasti.
Seuraavassa hakuvuorossa Rex nappasi seisonnan ja nyt saatiin myös hyvä nosto käskystäni.
Rex apporterer helt greit med sin gammel rutin.
I sin neste slip Rex hadde en fin fugelarbeit med reising.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finaalierässä käytiin voiton ratkaiseva matchaus ja siinä paritoveri löysi riekon ennen Rexiä. Rex säesti hienosti, mutta joutui tyytymään kilpailun toiseen palkintoon.
I finalen var matching å då makkern var snabbare å hitta en rypa. Rex sekundertte å fikk 2 VK.Tuomarina toiminut Ari Jaatinen antoi Rexille hyvän kritiikin ja hoiteli tuomaroinnin asiallisesti.
Dommeren var Ari Jaatinen å han hadde fair play. Rexen fikk en bra dommerkritik men lik som sagt i slutet han ble slåt på fugel.

Koepaikalla ei kaikkien järjestelijöiden kielenkäyttöä voi pitää asiallisena -saatikka kokeisiin innostavana. Mutta kyseessä oli kuitenkin vain yksi henkilö, jonka ojentaja minä en ole.Maastossa kilpailijoiden kesken kanssakäyminen oli asiallista ja niinpä minäkin saatan vielä palata suomalaisiinkin kanakoirakokeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti