torstai 14. syyskuuta 2017

Kyllä on kiirettä / Det er bare travelt

Anteeksi vaan kun tämä sivustoni on kärsinyt teknisistä ongelmista. Nyt vähitellen korjataan tilanne ja myös päivitetään sivuja...viikonlopun aikana.
Täällä Utsjoella on saatu tehdä töitä riekkojen löytämiseksi. Samalla olen yrittänyt kehittää koirieni luonnollisesti laajaa hakua myös näihin maastoihin kaipaamissa määrin yhteyttä pitäväksi. Kyllä vähälintuisissa maastoissa koiran tulee kuitenkin hakea tehokkaasti. Hopella on valtava vauhti, mutta Rex on arvatenkin minun luottokaveri jahdissa.
Erityisesti kasvattien menestyminen niin kokeissa kuin käytännön metsästyksessä on ilahduttavaa. Seisova kanakoira ei kuitenkaan pelitä pelkillä synnynnäisillä lahjoilla vaan koulutusta ja harjoittelua se myös kaipaa. Kuvassa tuore esimerkki ku...

Sorry. jeg hatt travelt å tekniske problemer med hjemmeside men skriver på svenorska etter sovit litt å jaktat litt...oppdaterar blogen under helga...Metsästyskauden edetessä on kovalla töllä jo lintujakin löytynyt.

Hopella vauhtia ja haua laajuutta riittää. Tarkka nenä johtaa usein linnuille.


Frost (Rex-Chanel) i Norge er 1,5 år gammel  Å det blir fugler oxo til sekken
Kullbror Haiko jakter like bra å kansje stilles på prov...
Yksi näkemistäni tyylikkäimmistä hakijoista on Prihan Reksi. Isäntänsä Jarkko on hyvä ampuja
En av de beste jaktende hunder jeg sett er Prihan Reksi. Han söker med höy fart å kan passe söket i sin terreng. Matfar er flink med börsan.Prihan Cheri er lit ovet et år å hun jakter bra.Så det blit oxo storfugel for Cheri-


Herligt med Cheri men kullbror Charli jakter oxo bra. Eijeren Rolf blit fornjöidt....Lex (Rex-Katti) on nyt 4 kk ja tulevaisuus on mielenkiintoinen. Isäntänsä Are Shur osaa kuvata.
Lille Lex er en av de Rex valpene som er veldigt intressant. Matfar Are kan filma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti