sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Jahtisyksy -18 / Jakthösten

Jahtisyksy 2018 on toki vielä käynnissä, mutta jo nyt voi olla tuloksiin kovasti tyytyväinen. Tyytyväinen niin Rexin ja Hopen suorituksiin kuin tiettyjen jälkeläisten toimimiseen metsästyksessä. Valitettavasti niitäkin jälkeläisiä on, joita ei ole opastettu linnun metsästykseen ja jotka ovat jääneet vaille mahdollisuutta näyttää kykyjään.
Jakthösten er på gang men refan nu vet vi at Rexen og Hope bjudit fine jatkturer på fjellar og i store finske skoger. Det ble en liten eventyr med tiurjakten. Det er ikke let at skjuta in i tett skog! Men gammel tiur ble in i sekken min!Metson kanssa tarvitaan onnea tiheässä metsässä ja nyt sitä onnea oli riittävästi.Rex on ennenkin toiminut metsoilla mutta oli kyllä tyytyväinen tähän saaliiseen.
Näissä avarissa tunturimaastoissa Rex on kova sana. Hyvä nenä ja varovaisuus linnuilla tuovat tuloksia.
På fjelle er Rexen med sin nese og erfarenhet helt konge. Han er rolig med fugel fast jaktlusten er stor.Kun vaan lintu saadaan alas niin reppuun se tulee läheltä tai kaukaa.
Får jeg felling så kommer fugelen til sekken også fra lengre avstand.
Hopella on nopeat jalat ja suuri metsästysinto.
Hope har letta bein og enorm jaktlust.
Monta hienoa metsästyspäivää on Hope tarjonnut.
Det blit mage fine jaktturer med Hope som er i meget bra form.Rex ja Hope metsästävät hyvin yhteen ja tarpeen mukaan säestävät toisiaan.
Rex og Hope har bra samarbeit i jakt og sekunderer om behövs.
Jokainen metsästyspäivä Rexin kanssa on juhlaa. Kaveriin voi luottaa.
Jeg er heldig for Rexen er min jaktkompis. Han liker ikke jakta uten meg. Med meg kan vi lita på ham.
Silloin tällöin saan palautetta kasvateistani sekä myös muista Rexin jälkeläisistä.
Då og då får jeg veta om Rex avkommer. Det har blit en del jakthunder i Norge og Finland.
 
 
 
 
 

Prihan Cilla on Ruotsissa ja päässyt metsästyuransa alkuun. Cilla on 2-vuotias kaunotar.
Cilla finns i Sverige. Hun er vakker og hun börjat sin karriär som jakthund.


Prihan Reksi on kolmevuotias ja joka vuosi parantanut otteitaan. Nyt isäntänsä on enemmän kuin tyytyväinen.
Reksi er 3 år og blit så dyktig jakthund at matfar blit mega-happy. Reksi bor i Finland men hatt en stor succee oxo i svensk-jakt. Han er flink med fasan, rudge, rypa, tiur ...Pieni ja nokkela Prihan Cheri on npeasti krhittynyt hyväksi metsästyskoiraksi.
Cheri er ei lita å flink to år gammel tispe som tidigt ble en bra jaktkompis.Jotkut koirat toimivat....Det finns vissa hunder som bare levererer...Olen erityisen iloinen Rexin ja steinrabbens Nalan pennuista. Ne ovat käyneet kokeissa ja metsästysretkillä menestystä saavuttaen. Kuvassa Steinrabbens General Custer ja Stein Martinsen.

Sikker er jeg glad med Rex-Nala valpkullen som fått mange jaktprovepremier og ryper i sekken. I bilden er gogutten General Custer.
Lykke til videre!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti